Coccine Ravvivant crni sprej za obuću
Coccine Ravvivant crni sprej za obuću

Coccine Ravvivant crni sprej za obuću definitivno je jedna od mojih najboljih investicija 2017. godine.

Zašto sam ga kupila?

Znaš onu situaciju kad dođeš na blagajnu i samo želiš što prije platiti račun i zbrisati u nekom drugom smjeru. I onda ti teta na manje ili više ljubazan način pokuša uvaliti još jedan proizvod koji je baš danas na sniženju ili nisi ni svjesna ali baš ti on treba uz kupljeni proizvod. Znam, to joj je dio posla pa poslušam, ali nikad ništa ne kupim. Ali znaš da za sve postoji prvi put. Ne znam ni sama zašto, ali taj dan odlučila sam iznos svoje kupovine podebljati za Coccine Ravvivant crni sprej za cipele.

Što kaže Coccine?

Osvježava i ujednačava tonus kože, vraća prirodnu boju i izvorni “pahuljasti” učinak nubuka i antilopa. Ne blokira migraciju vlage na van, tako da se stopalo znoji manje. Štiti od utjecaja sunčevih zraka na boju kože.

Što kažem ja?

Kožne čizmice sa donje slike prohodale su sa mnom kroz Beč i Budimpeštu, ali ipak su najviše šetale zagrebačkim ulicama. Kupila sam ih u listopadu prošle godine i od onda smo nerazdvojne. Nakon dva mjeseca druženja crna boja djelovala je isprano, jadno, sivo. I tu mi je Coccine Ravvivant sprej došao ko budali šamar. Funkcionalan je i više nego dobro vraća crnu boju čizmama. Uz to je jednostavan za upotrebu i što je najbolje ne košta bogatstvo.

Žao mi je što nisam pofotkala prvi makeover čizmica da vidiš koliko je ovaj sprej zapravo moćan. Razlika prije i nakon korištenja bila je puno drastičnija od ove koju (nadam se) možeš vidjeti na donjoj slici.

A sad te puštam da procijeniš sama, jer slike ionako govore više od tisuću riječi.

Cijena: 34 kn
Količina: 250 ml
Gdje kupiti? CCC

Koji su tvoji omiljeni proizvodi za njegu obuće?