Olival čarobno suho ulje je razlog zbog kojeg je krenuo moj love affair s Olivalom. Bila je to ljubav na prvi dodir i od onda vjerno obnavljam zalihe.

Što kaže Olival?

Olival čarobno suho ulje namijenjeno je njezi tijela, lica i kose. Čarobna kombinacija prirodnih sastojaka za kožu pet prirodnih ulja (lješnjak, badem, jojoba, ruža i makadamija), čine kožu mekanom, svilenkastom, a vrhove kose nahranjenima i zaštićenima.

Suho ulje u trenu se upija u kožu te je ostavlja sasvim suhom, ali neodoljivo mekanom i nježnom na dodir. Idealno za njegu kože nakon sunčanja, ne samo zbog ublažavanja štetnog djelovanja UV zraka, već i zbog velikog gubitka vlage, kako bi u potpunosti hidratiziralo kožu i vratilo joj nježnost i mekoću.

Moje mišljenje

Iako je prošlo više od dvije godine od našeg prvog susreta i dalje se intenzivno družimo. Malo je reći da obožavam ovaj proizvod.

Moja koža zaista voli ovu čarobnu kombinaciju sastojaka jer je ostavlja neodoljivo mekanom i nježnom na dodir. Brzo se upije u kožu, a miris je predivan i dugo se zadržava na koži. Jedina zamjerka je neprecizna pumpica, ali na to se s vremenom navikneš.

A da ne budem jedini ovisnik u društvu, navukla sam i druge ljude na njega, jer ga masovno poklanjam za rođendane i druge prigode (solo i u kombinaciji s nekim drugim stvarima).

Prednosti

  • koža je neodoljivo mekana i nježna na dodir
  • brzo se upije u kožu
  • miris je čaroban i dosta dugo se zadržava na koži
  • savršeno za njegu suhe kože

Nedostaci

  • cijena od 109,90 kn za 50 ml proizvoda svrstava ga u kategoriju skupljih proizvoda za njegu kože
  • pumpica nije najpreciznija, pa ako nisi dovoljno pažljiva ulje će završiti na mjestima na kojima ne bi trebalo

Cijena: 109,90 kn
Količina: 50 ml
Gdje kupiti? DM, Bipa, Müller