Još uvijek tražite poklon za Valentinovo?

Šopingholičarka ima 3 last minute prijedloga koja vam mogu pomoći da odgovor na to pitanje više ne bude pozitivan.

1. Čokolada

Čokolada je baš poput male crne haljine uvijek in. Ne samo da je savršena za sve situacije, već se i može kombinirati sa koječim. Upravo je činjenica da dolazi u svim veličinama i okusima čini poklonom s kojim je teško pogriješiti.

Kako znati da je čokolada pravi poklon za njega? Uz smiješak na licu potvrdno će klimati glavom na sljedeću izjavu:

“Kad je čokolada u pitanju, otpor je uzaludan.”

Koju čokoladu kupiti? Njegovu najdražu. U slučaju da niste sigurni koja je, tu je uvijek Milka. Zašto baš Milka? Zato što reklama kaže da je baš ona najslađa napast otkad postoji čokolada, a svi mi dobro znamo da reklame nikad ne lažu.

Gdje je pronaći? Kao i svake veljače, na policama brojnih, manjih ili većih, dućana diljem lijepe naše, Milka jagoda, nougat ili mliječna čokolada, četvrtasta ili u obliku srca, nestrpljivo čeka svoju priliku da postane nečiji poklon za Valentinovo.

2. Smijeh

Vaš dragi je glavni zafrkant u društvu? Ne fali mu smisla za humor?

Fali mu samo poklon za Valentinovo poput ovog koji slijedi u nastavku.

Naziv proizvoda: USB Humping Pas

Ne kaže se uzalud da slika (ili u našem slučaju video) govori više od tisuću riječi, ali mislim da ipak trebate pročitati što Hoću to ekipa ima za reći o ovom prijedlogu:

Opis proizvoda:

“USB Humping dog je mali USB pas (kao i što mu samo ime govori – ako znate i malo engleskog) kojem je jedina misija u životu da se seksualno iživljava na vašem USB portu velikom brzinom. Da slučajno ovaj USB pohotnik nebi imao neku suvislu funkciju – dizajneri su odlučili iskoristiti priliku da u njega NE stave bilo kakav oblik memorije ili nečega iole korisnog.”

Upozorenje: Ne poklanjati ljudima bez smisla za humor!

Gdje kupiti: Hoću to shop | Ilica 14, Zagreb | www.hocuto.hr

Cijena: 79 kn

Moram priznati da sam s ovim, nimalo korisnim, poklonom jednako oduševljena kao i osoba koja mi ga je, za ovu svrhu, predložila. Ali ako vi imate prijedlog za bolji ili originalniji poklon, čija je glavna svrha izazvati iste učinke kao i gore spomenuti USB Humping Pas (neočekivane navale/nalete smijeha), znatiželjno ću očekivati svaki takav prijedlog dolje u komentarima.

3. Sex

Želite li mu pokloniti zaista nezaboravan poklon za Valentinovo, poklon koji će pamtiti duže od čokolade i USB Humping Psa zajedno, razmislite o sexy donjem rublju, kostimu medicinske sestre ili jestivim gaćicama koje će morati skidati zubima.

Razveselite li ga s ovakvim poklonom, sasvim je suvišno pogađati na koji način će vam se odužiti za njega.

Prijedlozi za ove poklone došli su od strane pripadnika muške populacije. Ono što je meni nakon toga preostalo je upakirati ta tri prijedloga u tekst koji će netko poželjeti pročitati. Ukoliko još uvijek čitate izgleda da mi je to ovaj put pošlo za rukom.