10 Android aplikacija bez kojih ne mogu

52

Android aplikacija nemamo nikad dovoljno, ali u svom tom džumbusu uspjela sam izdvojiti deset bez kojih jednostavno ne mogu.

  1. Gmail – jednostavna i korisna aplikacija kad je primanje i šibanje e-mail poruka u pitanju
  2. Facebook/Facebook Messenger – danas je teško zamisliti bilo koji smartphone bez Facebook aplikacije, a ako uz stokanje Facebook prijatelja putem newsfeeda, akšli poželiš komunicirati s nekima od njih Facebook Messenger je prava aplikacija za tebe
  3. WhatsApp – savršena aplikacija za šibanje free poruka onim rijetkim primjercima ljudskog roda koji odbijaju otvoriti svoj profil na Fejsu (malo ih je, al ih ima)
  4. Google Keepmust have aplikacija za bilješke, šoping popise i podsjetnike
  5. Evernote – tu je da ti olakša život, da organizira tvoje misli, ideje, blog postove ili kad Google Keep jednostavno nije dovoljan (ne ostavlja dobar prvi dojam, ali jednom kad ga upoznaš ne možeš bez njega)
  6. Dropbox – digitalni folder koji možeš zatrpati s 2GB svega i svačega, a fotke, fajlovi i ostatak nadasve korisnih gluposti, koje u njega natrpamo, dostupan nam je u bilo kojem trenutku (bilo putem mobilnog ljubimca ili u desktop verziji)
  7. Google Maps – da mi netko da kunu za svaki put kad se nisam zahvaljujući ovoj aplikaciji pogubila, bilo u Zagrebu, bilo izvan njega, sakupila bi dovoljno da Bandić sagradi još jednu fontanu (šalim se, ali bi imala dovoljno za kebab il dva)
  8. My Calendar – ako si još uvijek u potrazi za jednostavnom i praktičnom aplikacijom za praćenje onih dana u mjesecu My Calendar ima moje najveće preporuke.
  9. MapMyRun – nakon previše pročitanih članaka o raznoraznim aplikacijama za trčanje i isprobavanja istih, MapMyRun je definitivno moj broj 1
  10. Toshl Finance – ako joj redovito serviraš informacije, ova aplikacija zna gdje ti je nestala plaća i na što trošiš najviše novčeka