10 Android aplikacija bez kojih ne mogu
10 Android aplikacija bez kojih ne mogu

Android aplikacija nemamo nikad dovoljno, ali u svom tom džumbusu uspjela sam izdvojiti deset bez kojih jednostavno ne mogu.

1. Gmail

Gmail je jednostavna i korisna aplikacija za primanje i šibanje e-mail poruka, osobito kad znaš da s jednom gmail adresom možeš povezati više poslovnih (ili privatnih) mailova. One mail to rule them all! 😂

2. WhatsApp

WhatsApp je savršena aplikacija za šibanje free poruka onim rijetkim primjercima ljudskog roda koji odbijaju otvoriti svoj profil na Fejsu (malo ih je, al ih ima), ali i svima ostalima.

3. Google Keep

Google Keep je must have aplikacija za ideje, kratke bilješke, šoping popise i podsjetnike.

4. Trello

Trello je tu da ti olakša život, da organizira tvoje misli, ideje, blog postove ili kad Google Keep jednostavno nije dovoljan (ne ostavlja dobar prvi dojam, ali jednom kad ga upoznaš ne možeš bez njega).

5. Dropbox

Dropbox je digitalni folder koji možeš zatrpati s 2GB svega i svačega, a fotke, fajlovi i ostatak nadasve korisnih gluposti, koje u njega natrpaš, dostupan ti je u bilo kojem trenutku (bilo putem mobitela ili u desktop verziji).

6. Facebook/Facebook Messenger

Ako imaš frendove koji već nisu preselili s Fejsa na Instagram, dobro će ti doći za stalkanje putem newsfeeda. Ako akšli poželiš komunicirati s nekima od njih, Facebook Messenger je prava aplikacija za tebe.

7. Google maps

Danas je teško zamisliti bilo koji smartphone bez Google maps aplikacije.

Da mi netko da kunu za svaki put kad se nisam zahvaljujući ovoj aplikaciji pogubila, bilo u Zagrebu, bilo izvan njega, sakupila bi dovoljno da Bandić sagradi još jednu fontanu (šalim se, ali bi imala dovoljno za kebab i gin tonic).

8. My Calendar

Ako si još uvijek u potrazi za jednostavnom i praktičnom aplikacijom za praćenje onih dana u mjesecu My Calendar ima moje najveće preporuke.

9. Runkeeper

Nakon previše pročitanih članaka o raznoraznim aplikacijama za trčanje i isprobavanja istih, Runkeeper je definitivno moj broj 1.

U odnosu na moju bivšu aplikaciju za trčanje, ne mjeri samo broj istrčanih kilometara (brzinu, vrijeme trčanja, broj izgubljenih kalorija), već si možeš zadati cilj i Runkeeper ti nakon svakog trčanja prikazuje koliki postotak cilja si istrčala.

10. Toshl Finance

Ako joj redovito serviraš informacije, ova aplikacija zna gdje ti je nestala plaća i na što trošiš najviše novčeka.

Tipkaj mi na @helloobyjelena bez kojih Android aplikacija ti ne možeš.